ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на ѕидниот прекинувач Прилагодлива бела LED лента

Карактеристики на ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на ѕидниот прекинувач, приспособлива бела LED лента

ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на ѕидниот прекинувач на големо, приспособлива бела LED лента

превземи

Име превземи
Ѕиден прекинувач ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО Спецификации за бела LED лента за прилагодување
Ѕидниот прекинувач ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕН Извештај за тестирање на спектарот на бел LED ленти прилагодлив
Ѕидниот прекинувач ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО Прилагодлива бела LED лента IES

Тестирање на производот

Сите наши бели LED ленти за приспособливи светла за вклучување/исклучување на ѕидот не се масовно произведени додека не поминат низ повеќе ригорозни чекори за тестирање во нашата лабораториска опрема. Ова обезбедува високи перформанси и стабилност и долг животен век на производот.

IES лабораторија
Интегрирање на сфера
Тест комора Temp&Humi
Тест кутија за атмосферски влијанија
IP3-6 интегрирана водоотпорна тест комора
Машина за тестирање на притисок
Комора за прскање со сол
Микрокомпјутер затегнувачка машина
Мерен инструмент за координати на оптички слики
Тест машина за паѓање на раката
Тестирање на вибрации во транспортот

сертификати

Ние секогаш се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти најдоброто можно корисничко искуство кога работиме со нас. Покрај нашата одлична услуга за клиенти, сакаме нашите клиенти да бидат уверени дека нивните бели LED ленти за приспособување на ѕиден прекинувач ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧЕНИ се безбедни и со највисок квалитет. За да обезбедиме најдобри перформанси, сите наши светла со затемнети до топли лед лента имаат положено CE, RoHS сертификати.

ETL
CB
CE-ЕМС
CE-LVD
RoHS
LM80

Инспирирајте креативно осветлување со LEDYi!

Земете инстант понуда

Willе ве контактираме во рок од 1 работен ден, обрнете внимание на е -поштата со наставката „@ledyilighting.com“

Земи го БЕСПЛАТНО Врвен водич за е-книга со LED ленти

Пријавете се за билтенот LEDYi со вашата е-пошта и веднаш добијте го Крајниот водич за е-книга за LED ленти.

Нурнете во нашата е-книга од 720 страници, која опфаќа сè, од производство на LED ленти до изборот на совршена за вашите потреби.