Custom Produsen Strip LED

Sampeyan mung kudu ngirim desain lampu strip sing dipimpin kanggo kita, lan tim profesional lan mesin canggih bisa mbuktekake kanthi cepet lan ngirim conto gratis.

Kustomisasi Strip LED
Bisa Gampang & Cepet.

Ora ketompo apa jenis strip LED sing dikarepake, kita bisa nggawe adhedhasar pengalaman ekstensif kita. Utamane, kita duwe tim R&D sing berpengalaman saka 15+ anggota, laboratorium sing fungsional, lan peralatan produksi maju. Kita bisa menehi gambar desain produk sajrone 1 minggu lan conto sajrone 3 minggu.

Dipercaya dening

Mitra karo merek utama ing saindenging jagad kanggo kualitas lan inovasi ing lampu linier LED

lambang logo klien 5
lambang logo klien 9
lambang logo klien 7
lambang logo klien 4
lambang logo klien 8
lambang logo klien 2
lambang logo klien 6
lambang logo klien 1

Sertifikat Kita

Produk kami telah lulus sertifikasi CE, CB, RoHS, ETL, LM80

sertifikat ul
UL
sertifikat etl
ETL
CB
CE-EMC
sertifikat lvd ce
CE-LVD
RoHS

Laboratorium Kita

Kabeh produk kita wis diverifikasi dening peralatan laboratorium sadurunge produksi massal

Laboratorium IES
Integrasi Sphere
Temp & Humi Test Chamber
UV Weathering Test Box
IP3-6 Intergrated Waterproof Test Chamber
Mesin Uji Tekanan Banjir IPX8
Ruang Semprotan Garam
Mesin Tarik Mikrokomputer
Alat Ukur Koordinat Gambar Optik
Mesin Tes Lengan Drop
Uji Getaran Transportasi

Pabrik kita

Kita minangka produsen strip LED khusus profesional ing China wiwit taun 2011

LEDYI LIGHTING CO., LTD.

Ledyi Lighting, didegaké ing September 19, 2011, punika specialized LED Strip Produsèn, pabrik lan supplier karo liwat 5000 kothak meter saka bengkel standar lan luwih saka 200 buruh. Perusahaan kita duwe fasilitas manufaktur jalur LED sing maju kayata mesin enkapsulasi LED, mesin SMT otomatis, mesin solder reflow, lan peralatan uji profesional, kayata mesin uji tingkat anti banyu IP68, integrasi bola, tester AOI, lsp.

Pameran Kita

Kita wis melu macem-macem pameran cahya sing misuwur ing saindenging jagad, kayata bangunan cahya + ing Frankfurt, MATELEC ing Madrid, Timur Tengah Cahaya ing Dubai, lan Pameran lampu HK ing Hong Kong.

Layanan Kita Tansah Go The Tambahan Langkawi

Nganti garansi 3-5 taun, masalah apa wae produk kita, kita ngrampungake sajrone 7 dina

Kapasitas Produksi

Mesin kanthi otomatis, kapasitas produksi saben wulan nganti 1,500,000 meter.

Tim R&D

Tim R&D kita duwe 15 insinyur kanggo ndhukung para pelanggan.

Quality Control

5 Langkah kanggo kontrol kualitas. IQC, IPQC, OQC, OE lan QM.

Daur ulang

Bahan kita ramah lingkungan lan biodegradable.

OEM & ODM

Kita ndhukung kabeh syarat kustomisasi OEM & ODM.

Dhukungan Global

hubungi kita 12x7 kanggo ngatasi kabeh masalah sawise-sales.

Klien Seneng Kita Saka 30 + Negara

Tembung apik saka wong apik

FAQs Babagan Ekspor Strip LED

LEDYi wis ngekspor strip LED suwene 10 taun, lan kita nemoni macem-macem masalah. Mangkene keprihatinan sing paling penting kanggo para pelanggan sadurunge nutup kesepakatan kasebut.

Apa LEDYi minangka pabrikan utawa perusahaan dagang?

Kita minangka kombo manufaktur & perdagangan strip LED profesional. Sugeng rawuh ing kita sawise epidemi suda. Saiki kita ndhukung nggunakake ZOOM kanggo ngunjungi pabrik online.

Apa produk utama LEDYi?

Kita utamane ngasilake lampu strip LED, lampu pita LED lan lampu neon LED. Kanggo nyukupi panjaluk tuku siji-mandeg pelanggan, kita uga nyedhiyakake aksesoris sing gegandhengan, kayata profil aluminium LED, pengontrol sing dipimpin, pasokan listrik lan konektor, lsp.

Apa LED sing digunakake LEDYi kanggo lampu strip LED?

Kita utamane nggunakake LED merek, kayata Cree, NICHIA, Samsung, OSRAM, Epistar, Sanan, lsp.

Apa sertifikat LEDYi kanggo produk kasebut?

Produk kami memiliki sertifikat ETL, CE, RoHS, UKCA.

Apa LEDYi nawakake conto gratis, lan apa MOQ?

Ya, kita nawakake conto gratis lan ora ana MOQ kanggo produk standar. Nanging kita duwe MOQ kanggo produk sing disesuaikan. MOQ beda-beda gumantung saka produk. Contone, kanggo ngudani LED selaras, MOQ punika 1250 meter.

Apa kebijakan garansi perusahaan LEDYi?

We offer garansi 3 utawa 5 taun kanggo macem-macem produk. Biasane, strip LED panggunaan njero ruangan duwe garansi 5 taun, dene strip LED ruangan duwe garansi 3 taun. Sajrone periode garansi, yen pelanggan menehi bukti masalah kualitas produk lan dikonfirmasi dening insinyur, kita bakal ngganti barang sing rusak. Kanggo jumlah cilik, pelanggan ora perlu mbalekake conto sing rusak. Kanggo jumlah sing luwih gedhe, pelanggan kudu ngirim maneh bagian sing rusak. Ndandani utawa ngganti produk minangka tanggung jawab maksimal, kita ora tanggung jawab liyane.

Apa LEDYi nyedhiyakake layanan OEM / ODM?

Ya, Kita wis entuk akeh pengalaman babagan OEM lan ODM jalur lampu LED. Kita duwe tim R&D sing berpengalaman saka 15+ anggota. Kita bakal ngetutake prinsip manawa kita ora bakal mbukak utawa ngedol desain unik pelanggan utawa produk sing dikembangake bebarengan menyang pihak katelu liyane.

Apa LEDYi lead time?

Biasane, kita ngirim pesenan ing 2 minggu. Nanging bakal njupuk sethitik maneh yen kita duwe beban abot saka tugas produksi. Sampeyan uga mbutuhake wektu luwih akeh kanggo produk sing disesuaikan. 

Kepiye carane LEDYi ngirim barang, lan suwene wektu tekan?

Kita biasane ngirim nganggo DHL, UPS, FedEx, utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Apa istilah pembayaran LEDYi?

Kanggo pesenan cilik, umume kurang saka US $200, sampeyan bisa mbayar liwat PayPal. Nanging kanggo pesenan akeh, kita mung nampa 30% T / T advance lan 70% T / T sadurunge pangiriman.

Kepiye nyelehake pesenan?

Rincian pesenan email menyang departemen sales kita, kalebu nomer model item, jumlah, informasi kontak consignee kalebu alamat rinci lan nomer fax telpon lan alamat email, ngabari pihak, etc. Banjur wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan ing 1 dina apa.

Apa pasar utama LEDYi?

Kita adol luwih akeh menyang Uni Eropa lan Amerika Utara amarga pasar duwe standar kualitas kanggo produk LED. Nanging pasar anyar liyane nambah dikarepake kanggo teknologi LED paling anyar. Kita uga optimistis babagan kabutuhan wilayah Amerika lan Asia liyane.

Blog kita

Mangga dipriksa blog kita kanggo sinau liyane kawruh LED ...

34 Gagasan Lampu ruangan kanggo Ngarep Omah (2024)

Outdoor lighting is essential to enhance the outlook of your house. And in choosing the right fixture, the architectural design of your home is a ...

Top 26 Gagasan Lampu Kamar Mandi Kreatif (2024)

Bathroom lighting is often neglected when decorating interiors. But proper bathroom lighting can change the entire decorating game! That is why well-planned lighting for the ...

35 Gagasan Strip LED kanggo Kamar Tidur (2024)

There’s nothing like creating a cozy and inviting atmosphere in your bedroom. And what better way to add unique and creative flair to your bedroom ...

Pandhuan Komprehensif kanggo Lampu Panggung

Picture yourself sitting in a theater. The lights go down, and suddenly, vibrant colors and stark shadows bring the stage to life. Stage lighting isn’t ...

10 Produsen lan Pemasok Lampu Recessed ing China (2024)

Want to bring a wow effect to your space? Go for sleek and modern lighting with recessed fixtures. But finding quality recessed light in this ...

Cara Pilih Lampu Salon

Apa sampeyan wis tau mlaku menyang salon lan langsung ngrasa santai lan kepenak? Utawa bisa uga sebaliknya, lan sampeyan pengin mlayu ...

Entuk Kutipan Langsung

Kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 1 dina kerja, waca email kanthi akhiran "@ledyilighting.com"

Njaluk FREE Pandhuan Ultimate kanggo Strip LED eBook

Ndhaptar buletin LEDYi nganggo email lan langsung tampa eBook Pandhuan Ultimate kanggo Strip LED.

Nyilem menyang eBook 720-halaman, kalebu kabeh saka produksi strip LED kanggo milih sing sampurna kanggo kabutuhan sampeyan.